donderdag 13 mei 2010

verjaardagstas

Een aangetrouwde nicht vierde onlangs haar sprong op tram 3. Ik had totaal geen idee wat ik voor cadeautje hadden kunnen kopen/maken. Toen het uiteindelijk de dag van het feestje zelf was, begon de tijd wel echt te dringen. Ik ben in mijn stoffen en lapjesmand (eigenlijk een grote zak, maar kom, mand klinkt beter, niet?) gedoken. En daar kwam ik die mooie blauwe stoffen onderleggers terug tegen. Ze worden niet meer gebruikt op tafel, met kleine kinderen zijn stoffen onderleggers onbegonnen werk. Ik heb zo al wel was genoeg. Maar ik had ze altijd bijgehouden, want je weet maar nooit. Wel ik wist meteen dat ik daar iets mee ging doen. Dat nichtje is een erg extraverte en kleurrijke persoon. Ik denk dan ook dat ze die kleur geweldig vind.
Uiteindelijk heb ik dan besloten om er een tas van te maken en zie hier het resultaat. (De marcellekestas van Eloleo heeft me tijdens de afwerking geïnspireerd.)
Het is mijn eerste echte tas, en ik ben zelf wel tevreden over het resultaat. (vond het zonde om ze weg te geven, dus misschien maak ik nog wel eentje voor mezelf. Ik heb nog twee dezelfde onderleggers liggen)


1 opmerking: