vrijdag 7 december 2012

Een award

Op het blogje van Eva with love las ik dat ze me genomineerd had voor de Liebster Blog Award.
Wow, tof hè! En toen daagde het ineens, dat ik die een hele tijd geleden ook al had gekregen, maar er toen niets mee heb gedaan. Waarom? Ik weet het niet meer. Waarschijnlijk uit mijn gedachten gegaan of geen goesting. Wie zal het zeggen. Het schaamrood staat hier ondertussen wel op mijn wangen. En deze keer ga ik er wel iets mee doen.

Maar wat moet ik nu over mijzelf vertellen? Dat vind ik niet zo gemakkelijk. Vermits ik niet teveel van 'mijn privacy' wil prijsgeven op het wereldwijde web. En dan moeten het nog 11 puntjes zijn ook. Goed hier ga ik dan. Waarschijnlijk ga ik hier wel een paar dagen aan zitten...

1. Sinds de geboorte van de dochter zijn bij mij de naaikriebels opgekomen. Als kind maakte ik al wel de garderobes voor mijn barbiepoppen zelf, die naaide ik met de hand. Na de ontdekking van mme zsazsa haar blogje heb ik mij dan mijn eerste naaimachine aangeschaft. En sindsdien ben ik niet meer gestopt met naaien.

2. Mijn blognaam komt van de eerste twee letters van mijn kindjes; Lore en Raf. Het apenstaartje komt van mijn initialen, dat is namelijk AT.

3. Ik krijg regelmatig te horen dat ik altijd goed gezind bent. Daar probeer ik ook naar te leven. Veel genieten en plezier maken en weinig zagen.

4. Ik werk in het onderwijs. Vroeger voltijds op een uur en tien minuten van mijn deur met een eigen klasje. Momenteel halftijds als ondersteuning in de klassen op 10 minuten van thuis, in de school van mijn kindjes. Zaaaalig en ik besef maar al te goed hoeveel geluk ik hier mee heb en hoop dat ik dit nog vele jaren mag doen.

5. Sinds dit jaar heb ik mijn voorlopig motorrijbewijs. Ik hoop volgend jaar te slagen voor mijn examen.

6. Wij wonen in een klein dorpje in een rijhuisje. Onze droom is om een moderne, open woning te bouwen met plaats voor een speel- en naaikamer.

7. Ik word instant goed gezind bij het zien van een fiat 500, een Frans bulletje, de zon, een goede film, een knappe vent, een frats van een van de kinderen, chocolade, een leerling die zegt dat hij graag komt werken bij mij, een knuffel, een kus, een knipoog, mijn naaimachine, schoon stofkes, en nog zo veel meer.

8. Ik ben al 14 jaar samen met mijn ventje, echte jeugdliefde dus.

9. Sinds ik mijn iPad heb gekregen, lees ik terug regelmatig boeken, ook in het Engels.

10. Heeft zelf een maatje meer en is soms stiekem wel een beetje jaloers op die medebloggende dames die precies allemaal het perfecte figuurtje hebben.

11. Heeft graag een opgeruimd en gepoetst huis, een pot verse soep op het vuur, iets lekkers in de oven, blije, spelende kinderen, maar slaagt hier jammer genoeg, maar erg zelden in.

Zucht, amai dat was een zware bevalling.

Ik geef hem door aan de volgende blogsters:

- mamadeborah

- nellyenrosa

- omiasmaaksels

- owl-my-god

- slabbies-liesje

- marikenenjef

- jufnyny

- at-lisa-s

- flexje

- juffrouwsanseveria

- kaatje1010


1 opmerking:

  1. Zie waar zo'n awart al niet goed voor is. Nu weet ik eindelijk waar je naam vandaan komt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen